سوپرکنتاکت کیک بوکسینگ استان بوشهر

سوپرکنتاکت کیک بوکسینگ استان بوشهر

سوپرکنتاکت بین المللی استان بوشهر -سیدمرتضی صدرالدین ریس ونماینده سبک سوپرکنتاک استان بوشهر
سوپرکنتاکت کیک بوکسینگ استان بوشهر

سوپرکنتاکت کیک بوکسینگ استان بوشهر

سوپرکنتاکت بین المللی استان بوشهر -سیدمرتضی صدرالدین ریس ونماینده سبک سوپرکنتاک استان بوشهر

افتخار افرینی تیم سوپرکنتاکت کیک بوکسنگ بانوان درمسابقات دفاع شخصی ب میزبانی سپاه انصار الحسن در شهر بوشهر


آپلود عکسافتخار افرینی تیم سوپرکنتاک کیک بوکسنگ بانوان  درمسابقات  دفاع شخصی  ب میزبانی سپاه انصار الحسن  در شهر بوشهر  وراه یافتن به مسابقات کشوری به امید موفقیت این عزیزان رزمی کار سوپرکنتاک کیک بوکسینگ درمیادین بین المللی


جهت اطلاع بیشتر می تواند با شماره های زیر تماس حاصل فرماید
09139008546تاپ مستر سید مرتضی صدرالدین

09157502458توارت مستر عبدالهی
09175512949توارت مستر رستمی
09399719165 توارت مسترموسوی                                                                            

آپلود عکس

ازمون واستاژ ارتقاع درجه کمربند هنرجویان سالن نفت

ازمون ارتقاع کمربند هنرجویان توسط استادصدرالدین روز جمعه کنار دریا برگزار شد.  آپلود عکسآپلود عکس

زمان و مکان کلاس های سوپرکنتک کیک بوکسینگ آقایان و بانوان

آپلود عکس

روز های زوج ساعت 7:30الی9 ______استادیوم سالن شهید عباسی_______ توارت مستر عبدالهی

روزهای فردساعت8:30الی10_______استادیوم سالن شهیدعباسی________توارت مستر رستمی                           

روزهای فردساعت5:30الی 7________سالن نفت____________توارت مستر موسوی


isko___________بانظارت تاپ مستر سیدمرتضی صدرالدین___________    isko


 بانوان شعبه یک  روزهای زوج ساعت18الی19_________سالن هلال احمر___________ خانم شهابزاده

شعبه دو روزهای فرد ساعت3:30الی4:30__________سالن شهید عباسی__________ خانم شهابزاده

شعبه  سه روزهای فرد18الی19__________سالن نفت_________خانم شهابزاده

آپلود عکس

باشگاه فرهنگی ورزشی سوپرکنتاک بانوان



(ورزش بانوان قوی شدن مادران و نسل آینده را تضمین می کند.)


آپلود عکس


تجهیزات و لوازم مورد نیاز در  کیک بوکسینگ

انجام تمرینات با لوازم ویژه کیک بوکسینگ  از اهمیت بسیاری برخوردار بوده است و این امر توانایی بدن را در انجام حرکت انفجاری با حداکثر قدرت افزایش داده موجب انقباض سریع عضلات بدن می شود.

تمرین مداوم با لوازم مخصوص سرعت و قدرت مقاومت بدن و چابکی را به میزان فراوان افزایش می دهد کاهش خطا در تعیین فواصل جهت اجرای صحیح ضربه مقاومت بدن و هماهنگی اعضا بدن در هنرجو را ایجاد می کند همچنین استفاده از وسایل ایمنی استاندارد در فراگیری اصول مبارزه و اجرای تکنیک های دو نفره صدمات احتمالی به اعضای بدن را کاهش می دهد و ضریب اطمینان و ایمنی در تمرینات را افزایش می دهد.

1-کیسه مشت زنی و کیسه مخصوص ضربات پا:

استفاده از کیسه مشت زنی و کیسه ویژه ضربات پا اهمیت زیادی در نگهداری مطلوب وضعیت جسمانی وفیزیکی هنرجو دارد ضمن اینکه قدرت بدنی فایتر و تای بوکسور را افزایش می دهد ، کیسه ها معمولا از ماسه ریز یا تکه های پارچه به صورت فشرده پر میشود سختی کیسه ها با توجه به کاربرد آن بستگی به سطح مهارت و توان فیزیکی هنرجویان دارد برخی از استادان به منظور مقاوم نمودن دست ها و پاها کیسه ها را از تکه های لاستیک فرسوده اتو مبیل پر می نمایند.

2-میت و ضربه گیرهای مخصوص:

ضربه گیرهای مخصوص به عنوان حریف فرضی به کار می رود بدین ترتیب هنرجویان ضربات خود را در شرایط متفاوتی که توسط مربی ایجاد می شود به میت وارد می کنند و تمرین با میت در بهبود عکس العمل به موقع بدن اهمیت زیادی دارد ضمن آنکه تسلط و حاکمیت مغز بر امور ذهنی و جسمی را بهبود بخشیده در هنرجو چابکی زیاد توان بالا هماهنگی در اعضای بدن و هوشیاری در مهارتهای سرعتی را پدید می آورد.

3-کلاه ایمنی:

از کلاه ایمنی در اجرای تمرینات  آموزش مبارزه و در مسابقات استفاده می شود این نوع کلاه هنگام برخورد ضربات احتمالی به سر از جراحت جلوگیری می نماید و موجب می شود که هنرجویان با اطمینان بیشتری به فراگیری تکنیکهای مبارزه مبادرت ورزند.

4-دستکش کیسه زنی:

هنرجو هنگام تمرین کیسه از دستکش کیسه زنی استفاده می نماید بدین ترتیب از فشردگی و سختی کیسه تا حدی کاسته می شود و فایتر میتواند مدت زمان بیشتری با کیسه تمرین نماید همچنین از آسیب رسیدن به دست و مچ جلوگیری می شود.

5-توپ مشت زنی:

تمرین با این توپها که به آن گلابی نیز گفته می شود سرعت عمل مشت ها را افزایش می دهد و موجب تقویت بینایی و بهبود عکس العمل چشمها در تشخیص مسیر ضربه ها می شود.

6-طناب بازی:

استفاده از طناب بازی ضربات قلب را افزایش داده مصرفاکسیژن را بالا می برد تمرین با طناب بازی در واقع یکی از انواع ورزشهای هوازی است که روزانه به مدت حداقل 12-15 دقیقه متابولیسم بدن را بهبود بخشیده موجب کاهش چربی در عضلات بدن می شود و همچنین استفاده از طناب بازی در تمرینات عضلات بدن به ویژه عضلات ساق پا را محکم ونیرومند می سازد.

7-حفاظ ساق:

استفاده از حفاظ برای ساقها در تمرینات دو نفره از صدمات احتمالی جلوگیری می نماید همچنین سبب می شود به تدریج ساقها محکم و قوی شوند.

8- محافظ بیضه:

استفاده از این حفاظ برای ورزش کار در تمرینات و مسابقات ضروری و لازم می باشد.

9-حفاظ بدن:

 استفاده از حفاظ بدن برای بدن در تمرینات و مسابقات موجب می شود تا آسیبی به بدن و دنده ها نرسد و احتمال صدمه به حداقل ممکن برسد.

10-میت شکمی:

از این میت مربیان استفاده می کنند تا ورزشکاران با آزادی عمل بیشتر ضربه های لگد را در حین تمرین به سمت شکم پرتاب نمایند.

خستگی در ورزش


ه طور کلی دو نوع خستگی وجود دارد

۱ خستگی هوازی ۲ خستگی غیر هوازی .

: خستگی هوازی: نوعی از خستگی است که در اثر فعالیت های هوازی به وجود می آید و علل آن به شرح زیر است :
-کم شدن سطح گلوکز خون در اثر فعالیت که در نتیجه کمبود گلیکوژن جگر و عضله است .
-کم شدن آب بدن به علت بالا رفتن سطح متابولیسم و عمل تعریق
-کم شدن نمک بدن
-افزایش حرارت بدن
-عدم توازن بین یونهای سدیم و پتاسیم
و بالاخره کاهش بازده قلب به علت افزایش نیاز اندام ها , که در هر ضربه قادر نیست خون کافی به -اندامهای بدن برساند , نمونه خستگی هوازی را می توان در دوهای ماراتن و ۰۰۰/۱۰ متر مشاهده نمود.
: خستگی غیر هوازی : نوعی دیگر از خستگی است که در اثر فعالیت های غیر هوازی به وجود می آید . علل آن عبارتند از :
-کمبود اکسیژن
-زیاد شدن حالت اسیدی خون که در اثر بالا رفتن مقدار اسید لاکتیک می باشد . این اسیدی شدن خون سبب بوجود آوردن اختلالاتی در امر انقباض عضلانی میگردد , بدین ترتیب ماده ای را که در انتهای سیناپس های عصبی ترشح می شود ( اسیتل کولین ) , تحت تاثیر قرار می دهد و چون این ماده در عمل انقباض نقش مهمی دارد کارش مختل گشته , انقباض خوبی انجام نمیگیرد .
-کمبود مواد قندی و کاهش آن در اثر فعالیت و ندادن استراحت های حساب شده در جهت ترمیم ATP PC از دست رفته در فعالیت های شدید و کوتاه مدت . نمونه خستگی غیر هوازی را میتوان در کشتی به خوبی مشاهده کرد .
در مورد علائم ظاهری خستگی باید گفت که کبود شدن پوست بدن , افزایش حرارت , احساس درد , کوفتگی و تشنگی از علائم مشخصه خستگی است .


 تمرینات هوازی در بین استراحت ها
به منظور از بین بردن اسید لاکتیک در ورزش های غیر هوازی ( مثل کشتی ) که میزان تولید اسید لاکتیک در آن زیاد می باشد , فعالیت های هوازی با شدت کم حائز اهمیت هستند تا بدین ترتیب اسید لاکتیک را بعنوان منبع انرژی سوزانده , از بین ببریم .
: دادن آب و مواد قندی در بین نیمه های بازی و در فواصل مسابقات و تمرینات .
نگه داشتن حالت پایدار در تمرینات و ساختن حالت پایداری جدیتر .
بعد از ۲ تا ۳ دقیقه فعالیت ورزشی بدن از نظر فیزیولوژی به مرحله ای می رسد که به آن حالت پایدار می گویند . در این وضعیت , تعداد ضربان قلب و تنفس به حد ثابتی می رسد , بدن از نظر مصرف اکسیژن هیچگونه کمبودی ندارد و مقدار اسید لاکتیک و فشار خون نیز به یک حد ثابت میرسد . انرژی لازم برای فعالیت ورزشی در حالت پایدار بوسیله عضلات مخطط تامین می شود .
: حال اگر ورزشکاران سعی کنند که در تمرینات حالت پایدار را حفظ نمایند , خستگی دیر تر حاصل می شود . اگر فرض کنیم که در حالت پایدار ضربان فردی برابر ۱۴۲ باشد , بعد از مدتی تمرین فرد قادر خواهد بود با ضربان ۱۴۸ حالت پایدار بدنش را حفظ نماید . نتیجتا کیفیت کار ورزشکار بیشتر خواهد شد و ورزشکار با وضعیت پایدار جدیدتر کار خود را ادامه خواهد داد . باید توجه داشت که در حالت پایدار , بدهی اکسیژن کماکان موجود می باشد ولی مقدار آن ناچیز است .

موسوی مسابقات انتخاب تیم ملی

موسوی درمسابقات انتخاب تیم ملی  جوانان برای مسابقات اسپانیا درکنار داور وسطآپلود عکس

موفقیت تیم سوپرکنتک بانوان

موفقیت تیم سوپرکنتک بانوان درمسابقات استانی به میزبانی بوشهر    وکسب کاپ اخلاق توسط بانوان گناوه ای

---isko-------------isko-------------isko---------------------isk0-----آپلود عکسآپلود عکس

مربی

آپلود عکس" >آپلود عکس" آپلود عکس"مریی عزیزم موسوی

درباره استاد همایون خرم بنیان گذارسبک سوپرکنتاک کیک بوکسینگisko جمهوری اسلامی ایرانiran

 isko---------------------استاد همایون خرم--------------------------------------------isko
 

درباره استاد همایون خرم                                                                                            

استاد همایون خرم ورزش را در سنین نوجوانی با ژیمناستیک و سپس با تکواندو ، هنرهای رزمی چینی و کیک بوکسینگ ادامه داده است. وی در طول سالیان طولانی فعالیت خود علاوه بر تدریس و تربیت هزاران هنرجو و مربی و داور در ایران مسئولیت های مختلفی را نیز در ورزشهای رزمی بر عهده داشته است. ایشان سالهای زیادی در سمت هایی مانند دبیری فدراسیون ووشو ایران و فدراسیون ووشو غرب آسیا – دبیر کلی فدراسیون آسیایی ووینام – ریاست فدراسیون آسیایی هنرهای رزمی IMAF – عضویت در کمیته های فنی فدراسیون ورزشهای رزمی و ووشو- مربیگری تیم ملی سان شو ایران در سال 1997 و کسب مقام نایب قهرمانی تیمی در آسیا- مدیریت نهادهای عمومی غیر دولتی NGO در فدراسیون های ووشو و ورزشهای رزمی- مدیریت اجرایی در فدراسیون ورزشهای رزمی – بنیانگذاری و ریاست سبک سوپرکنتاکت کیک بوکسینگ از سال 1379 و مسئولیت های مختلف دیگر را بر عهده داشته و دارد.

استاد خرم در حوزه های فرهنگی نیز مولف و مترجم 18 عنوان کتاب بوده و سالیان زیادی را در کسوت روزنامه نگاری درمسئولیت های مختلف آن سپری نموده است. وی هم اکنون نیز نماینده فدراسیون جهانی پنچاک سیلات و بنیانگذار و رئیس این سبک در ایران و نایب رییس فدراسیون جهانی ومسوولیت تاسیس فدراسیون غرب اسیا این رشته است است.

 isko---------------------------------------isko----------------------------------------------isko

اموزش سوپرکنتاک بانوان بامربیگری خانم شهابزاده

تمرین باشگاه هلال احمر شعبه یک  .دانش اموزان ودانش جویان روزهای زوج  ساعت 18:30الی 19:30آپلود عکس" style="font-size: 10pt;" />" />